Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Senioren Algemene Informatie


Seniorenhockey
De seniorentak van MHC Rosmalen omvat de leeftijdscategorie vanaf 18 jaar. De club heeft op dit moment zes dames- en vijf herenteams en twee heren en twee dames veteranenteams. We hebben de ambitie om het seniorenhockey de komende jaren te laten groeien.

Jongsenioren (O25)
De senioren zijn ingedeeld in de reguliere senioren en jongsenioren. Deze laatste groep is bedoeld voor spelers tot 25 jaar. 

Veteranenhockey (30+)
Als je de 30 gepasseerd bent, kun je deelnemen aan het veteranenhockey. De veteranen spelen hun wedstrijden, net als alle andere seniorenteams, op de zondag. 

Trimhockey
Daarnaast is er de mogelijkheid bij MHC Rosmalen om op de maandagavond deel te nemen aan trimhockey. De groeiende groep trimhockeyers bestaat momenteel uit ca. 60 dames en heren. Voor meer informatie hierover kun je mailen met [email protected].

DDW: damescompetitie op donderdag
Op donderdagavond hebben we voor de dames die graag buiten het weekend om competitie willen spelen onze speciale DDW (Dames Doordeweeks). Alle informatie hierover vind je hier.

Prestatiehockey
Er is ook aandacht voor prestatiehockey bij het seniorenhockey. Ons eerste dames damesteam speelt in het seizoen 2023-2024 in de overgangsklasse en ons eerste herenteam in de tweede klasse. Beide teams hebben de ambitie om voor de toppositie in hun poule te gaan.

Meer informatie of aanmelden?
Voor informatie over seniorenhockey bij MHC Rosmalen, kun je contact opnemen met de lijnco√∂rdinatoren, via [email protected] of via [email protected]. Het inschrijfformulier kun je hier vinden.

Wij heten iedereen van harte welkom bij onze vereniging!